Tempahan/Pertanyaan Anda

Nama:
Email Anda:
Alamat Anda:
No. Tel Anda:
Tempahan Anda:
Pertanyaan Anda:

Tuesday, October 20, 2009

Produk Sirna Sari Kosmetik

Masker (Normal)

-Sesuai pada kulit muka normal.
-Menegangkan kulit muka anda.
-Menghilangkan kelesuan.
-Melembabkan kulit muka.

Cara Guna :-

-Campurkan masker dengan penyegar normal/sensitif.dan ia juga boleh dicampurkan dengan air biasa,Sapukan denga menggunakan berus.


50ML - RM18(SM) / RM21.50(S&S)
500ML - RM80(SM) / RM84(S&S)
 
Pelembab

-Sesuai pada kulit muka yang berusia 25 tahun keatas.

Cara Guna :-

-digunakan sewaktu kulit muka anda kering.
-sapukan rata pada kulit muka anda.


50ML - RM40(SM) / RM43.50(S&S)



 Masker (Jerawat)

-Sesuai pada kulit muka Jerawat.
-Menegangkan kulit muka anda.
-Menghilangkan kelesuan.
-Melembabkan kulit muka.


Cara Guna :-

-Campurkan masker dengan penyegar normal/sensitif.dan ia juga boleh dicampurkan dengan air biasa,Sapukan denga menggunakan berus.

50ML - RM18(SM) / RM21.50(S&S)
500ML - RM80(SM) / RM84(S&S)




Scrub Muka

-Dapat membersihkan sel kulit mati tanpa mengeringkan kulit muka.
-Sesuai pada semua kulit muka,kecuali pada kulit muka yang berjerawat.


Cara Guna :-

- Oleskn dan sapukan rata pada muka dan selepas itu,cuci menggunakan air yang bersih.

50ML - RM30(SM) / RM33.50(S&S)
500ML - RM130(SM) / RM134.50(S&S)




Treatment Lotion No.2 (Permulaan Jeragat)

Menanggalkan sel-sel kulit yang mati,menegangkan serta menghilangkan pigmentasi,untuk menjadikan kulit muka halus dan kelihatan muda (Khusus untuk kulit berjeragat).

Cara Guna :-

-Gunakan seminggu 2 kali sahaja.
-selepas mencuci muka anda,titiskan sedikit pada kapas dan ratakan ia pada kulit muka anda.
-Hanya digunakan pada waktu malam sahaja,2 minggu sekali.


RM55(SM) / RM58.50(S&S)

 
Treatment Lotion No.1 (Bagi Jeragat yang Kritikal)

Menanggalkan sel-sel kulit yang mati,menegangkan serta menghilangkan pigmentasi,untuk menjadikan kulit muka halus dan kelihatan muda (Khusus untuk kulit berjeragat).
Cara Guna :-

-Gunakan seminggu 2 kali sahaja.
-selepas mencuci muka anda,titiskan sedikit pada kapas dan ratakan ia pada kulit muka anda.
-Hanya digunakan pada waktu malam sahaja,2 minggu sekali
.

RM55(SM) / RM58.50(S&S)



Set Percubaan Anti Jerawat

-Susu Pembersih
-Pencuci Muka Antiseptik
-Penyegar Antiseptik
-Night Cream
-Face Sunblock

Sesuai Pada Kulit Bermasalah Jerawat,Menanggalkan Bintik Hitam.

Cara Guna :-
-Gunakan susu pembersih terlebih dahulu dengan kapas,kemudian cuci menggunakan pencuci muka antiseptik,lapkan muka anda sehingga bersih dahulu.kemudian gunakan penyegar antiseptik sehingga ia kering,selepas itu sapukan face sunblock (pada waktu siang),pada waktu malam,ikut semula langkah pertama,tapi diakhiri dengan memakai night cream 10 minit sebelum tidur.

RM60(SM) / RM63.50(S&S)



Set Percubaan Normal

-Pencuci Muka Normal
-Penyegar Normal
-Susu Pembersih
-Night cream
-Day Cream


Sesuai pada kulit muka yang normal.

Cara Guna :-

Gunakan susu pembersih dengan menggunakan kapas,selepas itu,cuci menggunakan pencuci muka normal.lapkan muka anda sehingga bersih terlebih dahulu.kemudian menggunakan Penyegar Normal.Biarkan ia kering pada kulit muka,kemudian sapukan day cream (pada waktu siang).Pada waktu malam,ikut semula pada langkah di atas,tetapi diakhiri dengan memakai night cream,10 minit sebelum tidur.

RM50(SM) / RM53.50(S&S)




Masker (Normal)

-Sesuai pada kulit muka normal.
-Menegangkan kulit muka anda.
-Menghilangkan kelesuan.
-Melembabkan kulit muka.


Cara Guna :-

-Campurkan masker dengan penyegar normal/sensitif.dan ia juga boleh dicampurkan dengan air biasa,Sapukan denga menggunakan berus.

50ML - RM18(SM) / RM21.50(S&S)
500ML - RM80(SM) / RM84(S&S)




Sabun Tea tree Oil & Minyak Bijan Hitam

Menghilangkan jerawat dan melembabkan kulit wajah anda.

Cara Guna - 2 kali sehari

RM12(SM) / RM15.50(S&S)





Day Cream 10ML

Untuk melindungi kulit daripada cahaya matahari dan sebagai pelembab muka.

Cara Guna - Sapukan keseluruh wajah pada waktu siang.

10ML - RM60(SM) / RM63.50(S&S)






Night Cream 7ML - 10ML - 30ML

untuk mencerahkan kulit muka,disamping menghilangkan bintik-bintik hitam pada kulit muka dan mengawal pengeluaran sel-sel melanin ( pigmen )

Cara Guna - sapu keseluruh wajah 10 minit sebelum tidur malam.

7ML - RM35(SM) / RM38.50(S&S)
10ML - RM60 (SM) / RM63.50(S&S)
30ML - RM160(SM) / RM164.50 ( S&S )






Pencuci & Penyegar Kulit Anti Resdung

Diperbuat dari herba asli yang bertindak mematikan bakteria,serta menjadikan kulit anda kelihatan sihat tanpa bakteria.

-sesuai bagi kulit yang bermasalah resdung.

200ml - RM40 (SM) / RM43.50(S&S)






Penyegar Kulit Sensitif

Berkhasiat untuk mengimbangi kelembapan wajah,menutup liang pori dan memberi kesegaran wajah.
-sesuai untuk kulit sensitif


Cara Guna - titiskan pada kapas muka dan tekapkan ke seluruh wajah hingga ke leher,digunakan 2 kali sehari setelah membersihkan muka dengan pencuci muka.
200ML - RM30(SM) / RM33.50





Penyegar Kulit Berjerawat

Kaya dengan antiseptik,sesuai untuk kulit berjerawat,berfungsi untuk mengecilkan liang pori dan memberi kesegaran wajah.
Cara Guna - Titiskan pada kapas muka dan tekapkan pada seluruh wajah hingga ke leher.
-digunakan sehari 2 kali setelah membersih muka dengan pencuci muka.

200ML - RM30(SM) / RM33.50(S&S)






Susu Pembersih

Berfungsi untuk menanggalkan sisa solekan,lebihan minyak dan debu pada permukaan kulit muka disamping melembutkan kulit.

Cara Guna - sapukan 3 - 4 titik pada seluruh kulit muka,ratakan pada kulit muka,tunggu selama 2-3 minit kemudian gunakan span atau kapas muka untuk membersihkan kulit muka anda.

200ML - RM35(SM) / RM38.50(S&S)






Penyegar Kulit Normal
Berfungsi untuk mengecilkan liang pori dan memberi kesegaran wajah,maka kulit akan kelihatan segar.
Cara Guna - titiskan ke kapas muka dan tekapkan keseluruh wajah hingga ke leher,digunakan 2 kali sehari setelah membersihkan muka dengan pencuci muka.

200ML - RM30(SM) / RM33.50 (S&S)




Pencuci Muka (pH Balance)

Sesuai digunakan untuk mencegah jerawat dan bintik-bintik hitam,disamping memberi kelembutan da kesegaran pada kulit muka anda sepanjang hari.

Cara Guna - sapukan sedikit dimuka anda dengan sedikit air sehingga bersih

50ML - RM15(SM) / RM18.50 (S&S)






Pencuci Muka (pH Balance)

Sesuai digunakan untuk mencegah jerawat dan bintik-bintik hitam,disamping memberi kelembutan da kesegaran pada kulit muka anda sepanjang hari.
Cara Guna - sapukan sedikit dimuka anda dengan sedikit air sehingga bersih

110ML - RM40(SM) / RM43.50 (S&S)




Pencuci Muka Normal

Memberi kelembutan dan kesegaran pada kulit anda sepanjang hari.

Cara Guna - sapukan sedikit dimuka anda dengan sedikit air,gosok perlahan-lahan selama 2-5 minit,barulah anda cuci dengan air sehingga bersih.

110ML - RM40(SM) / RM43.50(S&S)





Pencuci Muka Tea Tree Antiseptik
- Membersihkan kulit muka anda sehingga ke liang pori.
- Sesuai untuk semua jenis kulit muka.


Cara Guna - ambil sedikit pencuci muka dan dicampurkan dengan sedikit air,letakkan di tapak tangan anda,lalu sapu dimuka perlahan-lahan,kemudian dibilas menggunakan dengan air bersih.

110ML - RM40(SM) / RM43.50(S&S)




Tea Tree Oil (Penyegar Antiseptik)

persediaan herba untuk mencegah dan merawat kulit yang bermasalah tanpa mengeringkannya,kulit akan menjadi tegang dan awet muda.

Cara Guna - Spraykan dimuka & biarkan ia kering sendiri.

100ML - RM42 (SM) / RM45.50(S&S)




Vitamin E & SunBlock Honey Cream

- melindungi muka dari pancaran matahari
- mencerahkan kulit muka dan mengurangkan pigmentasi
- sesuai untuk kulit muka berjerawat


Cara Guna - gunakan dua kali sehari pada muka anda.

50ML - RM85(SM) / RM88.50(S&S)






Pelembab Remaja (Ekstrak epal)

-Sesuai pada kulit muka yang berusia 25 tahun kebawah.

Cara Guna :-

-digunakan sewaktu kulit muka anda kering.
-sapukan rata pada kulit muka anda.

50ML - RM17(SM) / RM20.50(S&S)





Eye Make Up Remover

Berkesan untuk menanggalkan make up di bahagian mata & mudah menanggalkan lipstik di bibir tanpa kesan minyak.

Cara Guna - sapukan di sekeliling mata dan juga di bibir,gosok perlahan-lahan menggunakan kapas,kemudian bersihkan dengan air..

70ML - RM15(SM) / RM18.50(S&S)





Kompress Jerawat

bermanfaat mengatur keseimbangan lemak pada permukaan wajah & mencegah timbulnya jerawat,mengeringkan jerawat dengan berkesan.

Cara Guna - goncang dan sapukan di jerawat,gunakan pada waktu siang dan malam..

200ML - RM30(SM) / RM33.50(S&S)





Tawas

Menjadikan kulit lebih bermaya & lembut,menghilangkan noda hitam dan jerawat,serta mencerahkan kulit.ia juga boleh digunakan pada bahagian anggota badan yang lain.

200ML - RM35(SM) / RM38.50(S&S)





Lady Care

Untuk membersihkan bahagian sulit serta memberi kesegaran dan menghidarkan dari jangkitan kuman
Cara Guna - tuangkan sedikit pada tapak tangan yang bersih dan basah,basuh bahagian sulit tersebut & bilas

280ML - RM25(SM) / RM28.50(S&S)





D'Cinta

menambah kebahgiaan dan keyakinan serta kenikmatan yang luar biasa dalam hubungan suami isteri

Cara Guna - pada tempat sulit wanita sebelum Disapukan bersatu

30ml - RM60(SM) RM63.50(S&S)






Cream anti Wrinkle


Fungsi - dapat memulihkan sel-sel kulit yang telah mati kembali menjadi tegang,halus dan awet muda..

Cara penggunaan - menggunakan pada waktu malam,sapukan hanya pada kelopak mata..

50ml - RM45(SM) RM48.50(S&S)




5 comments:

  1. hai, nk tnye set penjagaan kulit yg percubaan brape???

    ReplyDelete
  2. hi...i baru beli set sirna sari ni..i baru beli set percubaan normal..i xde masalah jerawat,...tapi kulit muka x sekata..i guna produk ni utk pencerahan...nak tanye produk ni boleh mencerahkan muka x?

    ReplyDelete
  3. salam.....kalau nk beli secara on9 boleh tak.......dulu sy pnah pkai produk ni.....lepas 2 stop...produk ni mmg bkesan beseri muka....tolong email saya myrafiq24@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Tolong email saya klu masih jual online. sbb dh lama saya cari brand ni. saya suka krim siang tu n pencuci muka normal tu, sesuai n brkesan. mimifauzizi@gmail.com

    ReplyDelete

Cara Untuk Order Barang Secara Online

Sila nyatakan maklumat cik/pn di bahagian atas page kami :

1)Nama :

2)Email Anda :

3)Alamat Anda :

4)No. Tel Anda :

5)Tempahan Anda :

Jumlah bayaran akan kami email kan kepada anda.

Pembayaran boleh dibuat melalui

No Acc : 551128119029

Penghantaran produk akan dibuat..

setelah bayaran diterima..

sila hubungi 07-521 5491(no.kilang) atau +60177159132(raden)

berita baik untuk anda semua..!!

tiada caj penghantaran akan dikenakan bagi setiap penghantaran..Dan Diskaun 10% bagi sesiapa yang Order Secara online..!tertakluk pd terma & syarat..

Terima Kasih..

Alamat Kami

Johor Bahru, Johor, Malaysia

No. 15 Jalan Enau 1, Tman Teratai, 81110 Johor Bahru, Johor Darul Takzim.
Tel : 07-521 5491 Faks : 07-527 1744

SirnaSari Fan Pages Facebook

Sebarang Pertanyaan

Anda Orang Yang Ke